Cavall Bernat 16 - 08227 -  Terrassa - 93 783 45 06

PROJECTE EDUCATIU

Escola amb tradició i innovació

Som un centre educatiu privat concertat, sense vincles religiosos, que fomenta les tradicions de la nostra cultura.

Escola innovadora i creativa, on les metodologies actives i participatives fomenten el nostre Projecte Educatiu, el qual ens permet fer un ensenyament personalitzat i potenciar les capacitats dels nostres alumnes.

26306591860_447153be59_z
separator
tallersCI

UNA FORMACIÓ PER TOTA LA VIDA

Juntament amb la formació acadèmica, a la nostra escola creiem fermament en l’educació en valors. Dialogar, treballar en equip, reflexionar o saber expressar correctament i amb educació una opinió són valors que l’escola treballa diàriament a totes les àrees.

separator

ESCOLA TRILINGÜE

El Projecte Lingüístic del Centre, pel què fa a la llengua anglesa, s’inicia a P3 amb 1/3 de la jornada escolar amb aquesta llengua. L’anglès és la llengua d’ús habitual a àrees com l’Educació Física, l’Educació Plàstica, Ciències Naturals o Biologia i Geologia.

Aquest Projecte Lingüístic permet la progressió dels nostres alumnes cap als nivells de qualificació superior com el KET, el Preliminary English Test (PET- B1) i el First Certificate (FCE- B2) de la Universitat de Cambridge, de la qual som Centre Preparador autoritzat.

La nostra proposta lingüística es complementa amb la introducció de l’Alemany com a segona llengua estrangera a l’ESO.

cambridge-logo
separator
infor2

UNA ESCOLA DEL S.XXI

L’escola ha adaptat el seu Projecte Educatiu als nous temps amb la introducció de la robòtica al currículum dels alumnes. El projecte de robòtica ens permet potenciar les habilitats i competències dels alumnes a totes les àrees de ciències i tecnologia.

separator

L’escola, una autèntica redacció de premsa.

El projecte de Premsa Escolar és un reforç ideal per a totes les àrees d’humanitats i llengües. Treballem les competències de comunicació i expressió escrita i oral. És un projecte molt consolidat a l’escola i ens aporta grans satisfaccions, ja que avui en dia l’escola és un referent nacional en l’àmbit del periodisme escolar.

unnamed-1
separator

PROJECTE EDUCATIU DE CENTRE

ESCOLA GOYA

Per conèixer amb més profunditat el nostre Projecte Educatiu, adreceu-vos al correu info@escolagoya.net i estarem encantats de compartir-lo amb vosaltres.

to top button