Cavall Bernat 16 - 08227 -  Terrassa - 93 783 45 06

PREMSA ESCOLAR

El País DE LOS ESTUDIANTES

Des de fa 9 anys, la nostra escola participa al concurs periodístic de “El País de los Estudiantes” promogut pel diari “El País”. Any rere any, els alumnes de 4t d’ESO, amb la coordinadora del projecte, la professora i periodista Montserrat Puig, ha aconseguit presentar uns treballs mereixedors de ser guardonats com els millors de Catalunya. En les últimes edicions, la incorporació al disseny dels mateixos a càrrec de la professora Neus Ruíz, ha estat cabdal.

 

unnamed-11
PREMSA

La il·lusió amb la que l’alumnat fa el diari és motiu suficient per continuar amb aquest projecte tant engrescador amb el que el treball en grup és fonamental independentment dels resultats obtinguts. Entre d’altres objectius, es treballa la competència lingüística així com la capacitat de saber llegir i ser crític amb les notícies que apareixen a un diari.

 

A la nostra comunitat autònoma hem obtingut el primer premi en vuit de les nou darreres edicions. A la final estatal hem rebut el segon i el tercer premi dues vegades.

PREMSAPAIS

El Goyari

Arrel de la profitosa experiència del concurs periodístic de “El País”, l’escola ha impulsat un projecte que consisteix en la redacció i confecció d’una revista trimestral feta pels alumnes. Les noticies pròpies del dia a dia del nostre centre omplen les pàgines d’aquesta publicació que comença a créixer gràcies al taller de premsa. Els alumnes són, alhora, protagonistes i periodistes. Amb aquesta revista volem fer d’altaveu d’una escola que està en constant moviment, volem que es converteixi en un lligam entre les famílies i el centre.

separator
to top button