Cavall Bernat 16 - 08227 -  Terrassa - 93 783 45 06

Preinscripcions

Atenció individualitzada en horari lectiu

Els oferirem la possibilitat d’assistir a les  Reunions Informatives  on els presentarem el nostre Projecte Educatiu i els ensenyarem les nostres instal·lacions.

L’escola ofereix la visita al centre mentre es desenvolupa la vida escolar per poder conèixer de primera mà la realitat de les aules i l’ambient de treball. Cal sol·licitar cita prèvia.

separator

Els terminis de presentació de sol·licituds previstos són els següents:

  • Del 29 de març al 9 d'abril per al segon cicle d'Educació Infantil, Educació Primària, Centres Integrats i Educació Secundària Obligatòria.

Per sol·licitar plaça al nostre centre, les famílies interessades hauran de presentar l’imprès de la preinscripció que podran obtenir al mateix centre o a la web del Departament d’Educació dins el termini de les preinscripcions.

És important recordar que s’ha de presentar una única sol·licitud, preferentment al centre educatiu triat com a primera opció.

Tota informació relacionada amb el procés de  preinscripció  per el  curs 2018-2019 la poden trobar clicant  l’enllaç  del Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya.

to top button